米子松陰高等学校

学校生活 SCHOOL LIFE

英会話部

Students who want to learn to speak English,
Come and Join us!
Let's have a chat in English, and have a lot of fun!

We sometimes get together and have conversations in English, facilitated by our ALT, Anthony. The society now doesn't have many members, so we can have all the more fun when we talk in English.
However, we foster our practical abilities as well as relationships with other members and our ALT: every fall, we take part in a speech contest. If you win the first prize, either in the speech category or recitation, you will go to the national competition. Making speeches in front of a lot of people is required when you become a working member of society.

主な実績 RESULT

第34回鳥取県高等学校英語スピーチコンテスト 兼
第33回全国商業高等学校英語スピーチコンテスト県予選会 大会結果○
・レシテーションの部2位 ミフタ アキラ シャヒラ(1年)